Handlekurven er tom
HACCP-systemet (Hazard Analysis and Critical Control Points) i matproduksjon er et av de grunnleggende verktøyene for effektivt å forhindre risiko for mattrygghet. Etablering og gjennomføring av HACCP-systemet er obligatorisk for alle næringsmiddelprodusenter i henhold til europaparlaments- og rådsforordning (EF) nr. 852/2004 av 29. april 2004 om hygiene av næringsmidler. Dette systemet er ment for alle matbedrifter som tilbyr matproduksjon, foredling og distribusjon, samt for selskaper som går inn i næringskjeden (landbruk, emballasje, etc.). HACCP-sertifiseringen er en beviselig bekreftelse på funksjonaliteten og effektiviteten til det etablerte HACCP-systemet.
Utvikling av ISO 9000-serien ISO 9000-serien med standarder definerer et kvalitetsstyringssystem. Disse standardene er utstedt av International Organization for Standardization. Standardene gjør det mulig for organisasjoner å demonstrere evnen til å produsere eller distribuere produkter i samsvar med alle nødvendige forskrifter og kundebehov.
Denne standarden ble utviklet i Storbritannia for å standardisere krevende revisjoner, som varierte i mange henseender og stilte høye krav til leverandører, spesielt til kvalitetskontroll og mattrygghet. Det er en standard for vurdering av private label-leverandører (standarden for selskaper som leverer produkter under merkenavnet er svært lik IFS). Denne standarden ble opprettet for å hjelpe kjeder med å oppfylle sine lovgivningsforpliktelser og sikre høyest mulig nivå av forbrukerbeskyttelse). Den er beregnet på matleverandører i detaljhandelskjeder, først og fremst private etiketter, men brukes også til leverandører under produsentens merkevare. Standarden brukes også innen catering og produksjon av tilsetningsstoffer. BRC International Standard Food (nå versjon 6 i kraft) er fullt harmonisert innenfor Global Food Safety Initiative (GFSI), og gir en sertifisert organisasjon bevis på samsvar med denne standarden, som anses av detaljhandelskjeder over hele verden som en forutsetning for å sikre mattrygghet. Denne standarden har mye til felles med HACCP-standarden, men stiller flere krav til hygiene og anleggsaspekter.
Alle Woolfsnacks-produkter garanterer høy kvalitet og smak. Men det er mer enn bare et annet produkt på markedet. Vi produserer i høyteknologisk utstyr og bruker kun emballasje av høy kvalitet. Har du lagt merke til en liten pose inne i pakken? Det er en oksygenabsorbent. Hvorfor bruker vi det? Fordi produktkvalitet og friskhet er den viktigste prioriteten for kundene. Absorberen holder produktene friske og velsmakende ved å fjerne oksygen. Oksidasjon har en negativ effekt på farge og smak. Absorberen forhindrer fargeendringer av produkter samtidig som den beskytter duften og holder dem velsmakende og friske. Det stopper også oksidasjonen av vitaminer og fett og bevarer kvaliteten ved å beskytte bestemte næringsstoffer. Sist, men ikke minst, forhindrer det også spredning av aerobe bakterier som sopp, som ikke kan leve uten oksygen. Det er også effektivt mot insekter, ormer og egg. Våre produkter er ikke komplett fôr til kjæledyret ditt. De er et supplement til et sunt kosthold og en belønning.